Connector training MBO onderwijs

Levensecht leren is voor studenten dé eerste stap naar een kennismaking met de praktijk. En het staat voor leren op een andere manier, waarin de rol van docent een transformatie doormaakt. Een transformatie? Ja! De rol als docent verandert op een dusdanige manier dat het om andere vaardigheden en inzichten vraagt. Daarin heb je vaardigheden die je al bezit maar nu gericht inzet om als coach jouw studenten te begeleiden. Om jou als docent, jouw vakgroep of onderwijsinstelling te inspireren heeft StudioLetters de Connector training MBO: levensecht leren ontwikkeld.

Met goed gereedschap, goed van start

Als docent wil je goed voorbereid starten aan een levensecht leren project. Bij levensecht leren gaat het om onderwijs dat de praktijk aanraakt en jouw klaslokaal overstijgt. Maar hoe pak je dat aan? Ten eerste is het hebben van een link met de praktijk een vereiste. Maar hoe leg je die link of hoe weet je of voldoende kennis en ervaring hebt om hiermee te starten? In het stukje ‘Waarom deze training’ vertellen we meer over de handvatten die jij als docent krijgt aangereikt. En hoe je dus goed van start kunt gaan met deze onderwijsvorm.

Waarom de Connector training mbo?

StudioLetters wil met haar ervaring en expertise in levensecht leren en onderwijs inspireren, succesverhalen delen en leren van elkaar stimuleren. Wat kun je nog meer verwachten?

  • Haal inspiratie op en krijg handvatten voor jouw levensecht leren lesprogramma
  • Voorbeelden uit de praktijk & mbo onderwijs door o.a. samenwerkingen met Bol.com, Deloitte, Tony’s Chocolonely’s, LinkedIn, Serious Request & KLM.
  • Voorbeelden en inspiratie voor samenwerken met bedrijven op lokaal/regionaal niveau
  • Oefencase opzetten en kaders voor het onderwijs stellen | Inhoudelijk & didactisch
  • Voorwaarden en condities voor levensecht leren: hoe maak jij het succesvol en té leuk voor je studenten?
  • Ontvang na deelname het mini e-book Connector Training MBO: levensecht leren
  • 15% korting op een vervolgcursus of trainingen voor nieuwe docenten of vakgroepen

Voor wie?

Alle docenten in het mbo, onderwijsvakgroepen en zelfs instructeurs kunnen deze training volgen. Uiteraard ben je als management en directie van een onderwijsinstelling ook van harte welkom. De training is voor docenten die graag een levensechte verbinding willen maken met de praktijk. Maar ook als je een betere aansluiting wil voor jouw studenten op stages of werk in de toekomst. Want jij wil studenten meer regie wil geven over het eigen leerproces en ze daarin als coach ondersteunen.

Hoe meld ik mij of mijn school aan?

De trainingen worden aangeboden op een locatie in het midden van het land (bij voldoende aanmeldingen) maar ook op jouw school. Wil je als onderwijsinstelling een aantal docenten aanmelden, dan zal de training op één van jullie schooladressen gegeven worden. Samen bepalen we dan een geschikte datum voor de training(en). Wil je meer informatie over deze training? Neem dan contact met Christi de Wit van StudioLetters: christi@studioletters.nl.

Schrijf je hier direct in voor de Connector Training MBO onderwijs! Na aanmelding nemen we z.s.m. contact op.

Written by : studioletters

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Subscribe To My Newsletter

BE NOTIFIED ABOUT BOOK SIGNING TOUR DATES

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Donec fringilla nunc eu turpis dignissim, at euismod sapien tincidunt.

Leave A Comment